*-*Řimbaba

*-*Řimbaba

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

****************
~~~~~~~~~~~~
Velká bílá kopretina,řimbaba,
jeden lístek ji upadl do bláta.

Má ji rád anebo nemá,neví,
ten tulipán odvedle,kdo to asi
kopretině poví?

Tak si sama lístky opatrně trhá
jestli láska tulipánu ještě trvá.

Má mě rád nemá mě rád
láskou se souží nebo snad po
jiné kytce touží?

Až na bílé kopretině není lístku
asi jsem si udělala bolístku.

Tulipán se po ní už neohlédne
to co zbylo ze řimbaby si trošku
povzdychne.

Tak měl ji rád ten tulipán nebo ne
to už se od nikoho nedozvíme.

Ale ano,s jarem přijde "řimděda"
ten prý s tím něco udělá
ale co...prý vykvete...
Jó...a kopr byl na světě.
~~~~~~~~~~~~

*****************

Autor Květka Š., 26.11.2020
Přečteno 99x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, J's .., Jeněcovevzduchukrásného, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kopr je krásná květina...a chutná...;-)

26.11.2020 14:52:51 | Marten

A to dost,třeba s okurkou nebo v omáčce...a tak...a díky.

28.11.2020 15:30:01 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí