Říkanka (ale o tobě)

Říkanka (ale o tobě)

Anotace: podruhé vstupuješ do mé mysli..

Jak euforie
mým nitrem plyneš.
Tak nečekaný
nevítaný
A přec doufám,
že se brzo nerozplyneš..

Rytíři,Anděli,Ďáble!
z neskutečných snů.
Snad víra má by zmizela
až do těchto dnů..

Zjevil ses
jak temný stín.
Ale celou mne ozářil
Světlo..je v tobě.
To já ti budu energií
v jakékoli době...

Bojím se..

Krása,Štěstí,Zkáza!
jednou uloupí mi tě asi.
Do té doby,
budu dál hladit ty krásné dlouhé vlasy..
Autor P.e.A.c.E., 11.03.2007
Přečteno 486x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná báseňka:-)

11.03.2007 02:41:00 | jedam

jsem unešena..

11.03.2007 00:31:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí