bouřka na terase

bouřka na terase

brzy mně i jí došla řeč
v kavárně na terase
když už nebylo co říct
jen káva se šlehačkou
před námi

pět metrů dolů
kousek asfaltu a světa
co chvíli po něm někdo přešel
mračna se chystala vybrečet svůj žal
žlutočerná vosa bezmocně
bzikala křidélky v loužičce na stole

nic jsme nevěděli o těch lidech
když jsme za nimi běželi
sotva spadly první kapky deště
naše životy se promíchaly
jak se ale bouřka přehnala
šel každý opět po svém

jen mokré podrážky bot v loužích
překvapeně mlaskaly
tak už zase

Autor kvaj, 02.12.2020
Přečteno 131x
Tipy 11
Poslední tipující: P.Balam, breberkar, mkinka, Psavec, Marten, ARNOKULT, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí