*-*O čem se tam píše?

*-*O čem se tam píše?

Anotace: ~~(*o*)~~

**************

~~~~~~~~~~
Jednou se to stane
a já se s tebou setkám
nevím kdy,nevím kde,nevím proč
na to se však neptám
on by mi stejně
nikdo nedal žádnou odpověď
poznám tě,nepoznám
slyším jen
...teď se mnou leť...

Na tom mém obláčku
tam se jen mlčí
na všechno ti odpoví jenom oči
je tady chladno,nevadí?
Má ruka ho ve snu pohladí.
Poletíš se mnou?
Jen očima se mě zeptal
ještě milý nechci,dej mi ještě čas
říkám si jen pro sebe
třese se mi hlas.

Neberte to vážně,prosím
občas něco takového
také napsat
musím :-)

~~~~~~~~~

****************

Autor Květka Š., 02.12.2020
Přečteno 100x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, CORONATION, Tomcat, J's .., šerý, jenommarie, ARNOKULT, zdenka, Marten, ccigg
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to si piš!*

02.12.2020 18:46:42 | šerý

Neberu..a ještě je čas **ST.
Ta kočička..moc pěkně četla:)

02.12.2020 18:36:32 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí