Unavený

Unavený

Jsem unavený, bolí mne záda,
srdce mne bolí, nemá mne ráda.
Jsem unavený, pálí mne oči,
dny plynou a Země se točí.
Jsem unavený, nevím co je za den,
Vše se zdá být jako jeden velmi zlý sen.

Bolí mne koleno, při sedu i chůzi
Nestíhám úkoly, mám další schůzi.
Práce tu a úkol tam,
já už vůbec nic nestíhám.

Únava se dere na mou mysl,
a spolu s ní i otázka: Má to vůbec smysl?
Chci si jen lehnout a vyprázdnit hlavu,
nechat věci plynout a ztratit se v davu.

Musím jít dál a prostřílet se skrze zákopy,
už ale nemůžu, padají na mne mrákoty.
Už konečně spím, odpočinek ale nepřichází,
snad je to jen tou špatnou životní fází.

Jsem unavený...
Autor BanMaster2, 11.12.2020
Přečteno 168x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Donne, Rozmarýna, Tanecnice, ccigg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad sílu načerpáš a zase brzy
nový den osuší tvé slzy...
Hodně štěstí :)

26.12.2020 00:19:01 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí