Ochutnala jsem slanou chuť.

Ochutnala jsem slanou chuť.

Anotace: Ze sbírky Moře jako odraz duše 2020.

Ochutnala jsem slanou chuť.
Sladkost je rtuť.

Možná ta slanost
je krásnější.

V bolesti příjemnější.
Chutnější.

Dej mi moře sůl.
Miluji ji.

Půl a půl.
Zapiji svůj hnůj.
Ortel můj.
Autor mkinka, 11.12.2020
Přečteno 113x
Tipy 7
Poslední tipující: Dejvis, Rozmarýna, Psavec, Frr, J.Karasová, ARNOKULT, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí