Všichni máme chyby.

Všichni máme chyby.

Anotace: A to se mi na nás líbí.

Všichni máme chyby.

A to se mi na nás líbí.

Pravda je jen lež.

Tak buď zticha a lež.

Vnímej potichu krásu světa.

A buď.

Až se ráno vzbudíš.

Budeš zas ohebnej prut.

Dnes jsi jenom schizofrenik.

Zítra budeš flegmouš.

Lepší je být heteráč.

Než úzkostlivej teplouš.

Baví mi bejt se ženskou.

Ne nejsem žádná lesba.

Nezbavím se pocitu.

Že se mi to jen zdá.

 

 

 

Autor Marek, 14.12.2020
Přečteno 159x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probouzím se každej den ale ohebnej prut nejsem...

15.12.2020 17:23:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí