*-*Neboj se...

*-*Neboj se...

Anotace: ===(*-*)=(*-*)===

--------------------

~~~~~~~
I štěstí bývá unavené
a uvadne jako květ
chvíli někde odpočine
pak vrátí se ti zpět,
štěbetá si i s ptáčaty
občas jim peří čechrá
potom se schová za vraty
a na schovku si hrá.

Ráno ti štěstí pošeptalo
do básně poví i verš
a jenom tak se zeptalo
stačí anebo ještě chceš?
A ty se ani nezlobíš
na papír píšeš básničku
čaj s vůní máty uvaříš
a tomu svému štěstíčku
dáš hubičku.

Neboj se...
večer si o ni znovu řekne
ty obejmeš štěstí v náručí
šťastně se na tebe pousměje
básnit o štěstí tě naučí
pak šťastně mluví
...nemlčí...

~~~~~~~~~

===================

Autor Květka Š., 15.12.2020
Přečteno 114x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Frr, jenommarie, ARNOKULT, Marten, J's .., mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško.. usmívám se, štestíčko ať stále máme* ST ;)

15.12.2020 23:05:30 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí