Fred Kodein III

Fred Kodein III

Pozoruju tě každým dnem i nocí,

je to jako, když praská steh.

Od narození jsi v mé moci,

mávnutím ruky vemu ti dech.

 

Život v mrtvém moři,

zvědavost, jaká je chuť.

Něco se z hloubi noří,

na jazyku ozývá se rtuť.

 

Poslední dopis ve tvé schránce,

je to výzva, na exekuci těla.

Jiný příběh na další stránce,

táhne se ticho a za ním střela.

Autor Nemámpřezdívku333, 16.12.2020
Přečteno 164x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, mkinka, šerý, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Literu... ať se Ti tu líbí :)

28.12.2020 20:53:14 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí