Letmé nasycení

Letmé nasycení

Anotace: časopisy s dietama,procenta obézních... a co ti,kteří hladoví?

Děti ulice, které neznají pocit nasycení,
přitom matky jim dávají vše co mají.
Místo snídaně jen letmé políbení
a i když mlčí – oči hlad nezatají…
Bezdomovci, kteří nemají co slavit, připíjí si Okenou.
Africké děti – slabé, stejně tenké v loktech jako v kolenou…
Jsou kraje,kde se jí všechno,
jen ať se lidé před očima neztrácí.
A je mnoho jídelen, kde se na talířích nic nevrací.
Jsou lidé, kteří nevaří a přitom žijí pod poklicí.
Spíš živoří a za šera hledají poklady v popelnicích.
Žaludky mají stejně prázdné jako oči.
A svět? Ten se i tak pořád točí.

A já? Po jídle chodím zvracet,
protože mám zase těsné kalhoty.
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně šílená, budu nad tím přemýšlet - a souhlas s maminou!

18.04.2007 07:27:00 | Rádoby zoufalá

hm... co dodat... svět rozdává nespravedlivě...a někdy až krutě..

11.03.2007 16:33:00 | Smuteční páska

doufám, že ten konec není pravdivý...

11.03.2007 15:24:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí