Tma v životě

Tma v životě

Anotace: Tím to textem nechci říct že patřím mezi básníky jen zkrs něj se snažím projevit své pocity které umírají v mém srdci a je škoda je nevyslovit... Všem, co si myslí, že zivot sebral vše co měli, tak jím tímto dávám naději vždycky tu někdo je!!!!ŠM

Jsem snad jediný kdo ví,
že skončilo snění,
jen hrůzná realita zůstala,
vše krásne přikryla,
oči vidí jen černočernou tmu,
uši slyší jen pohřební hudbu.

Všechny smysly jsou poskvrěné beznadějí,
však všichni myslí,
že něco z dědí,
snad nemyslí,
že bude padat listí,

mstí se realita právě mě,
protže doufám neomylně,
v naději smrti ukrytou,
však životní linie nejde přetrhnout.

Bojím se jít tunelem dál,
nikdy jsem nebyl sám,
anděl smrti skládá ruku na mou tvář,
vídím tu čistou svato-zář.

Kleknul jsem před ním jediným,
o kterém soudím,
že životem mě neprovedl,
jak by měl,
ale už na to dávno čas zapomněl.

Je to on otec můj,
srdce už mi nezraňuj,
nech mě být, jinak ztratím cit,
brečí choulí se v koutě,
to stvoření kterému berou tě,
drží tě stůj co stůj,
málem rozmačká tě,
je to anděl tvůj...
Autor Orteghous, 11.03.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí