Škola a to co z nás dělá

Škola a to co z nás dělá

Anotace: Krátká a trošku kritická pro náš školní život ale kdo si nekladl tyto otázky a odpovědi, nikdy nepochopil!

Den co den,
já sedím jen,
v té krabici,
kde z nás dělají opici,
my nejsme ty nejhorší,
každý se však pohorší,
když řeknu "Dobrý den".

My nevzdělaní mladíci,
počítáme rovnici,
kde X značí život můj,
a Y radši neurčuj.

Je to život bez myšlenek,
hlavně musíš něco vědět.
Autor Orteghous, 11.03.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí