Bílé oblázky

Bílé oblázky

Anotace: Vzpomínky ty věčné jsou navždy v srdcích zůstanou.

Stará známá místa,
jenom v jiném čase ,
zbylo jedno srdce,
druhé jinde nalézá se.

Jen dvě prázdné ruce,
protipól k sobě hledají,
vzpomínky v mysli,
spát někdy nedají.

Vzpomínky na těl splynutí,
stále probíhají hlavou,
byla pro něo jediná,
jediná a tou láskou pravou.

Stará známá místa,
opuštěná, prázdná jsou,
osamělé tiché kroky,
které nikam nevedou.

Osamělé kroky v písku,
ve vlnobití se ztrácejí,
dvě teplé mužské ruce,
chladné oblázky svírají.

Sevřeny jsou v pevnou dlaň,
dva bílé chladné oblázky,
vzpomínky na ně si chraň,
darovány ze srdce a od lásky.

Autor Jdarks, 25.12.2020
Přečteno 141x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lucucu, enigman, Emily Říhová, jenommarie, Vivien, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí! ST!

20.01.2021 13:20:18 | Pittoresque

Jen chladivé oblázky darované,
v krabičce vzpomínek uschované...

26.12.2020 21:55:12 | Emily Říhová

Když přijde taková malá pravdivá smuténka do Ladovy zimy ..

26.12.2020 09:51:56 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí