Vánoce 2020

Vánoce 2020

Anotace: nikterak poutavé ani veselé...

Nesnáším fronty, takže mě v tomhle období nenajdeš mezi lidima,
Místo grogu u stánku doma v teple popíjím Jima,
Má to svou výhodu aspoň není mi zima,
koneckonců stejně, jak loni i letos je zas o trochu jiná.
Zavřeli nám zase  vše od hospod až po kina,
Místo drahejch darů chci, aby zmizela tahle doba divná,
Mění se nám nálady a  celkově vše – taky krajina,
Nebaví mě Real, tak mizím do fantazie – taky kam jinam.



Starám se sám o sebe, co je mi do lidí,
Mám z nich strach, nevím co řeknou a co vidí,
Starám se sám o sebe, co je mi do lidí,
Mám z nich strach v týhle době COVIDí….

 

Letos vyhýbáme se účasti u hádek,
stejně tam můžeme být jenom dva,
strávíme čas v posteli u pohádek,
a kdo bude s tebou každý se ptá.
Nesnáším Fake Mood vytvořenou z pozlátek,
Nechci se s přetvářkou prát,
Na stole tuna žrádla a cukrátek,
Nevejdou se do oblečení a proč?  Budou se ptát…

 


Starám se sám o sebe, co je mi do lidí,
Mám z nich strach, nevím co řeknou a co vidí,
Starám se sám o sebe, co je mi do lidí,
Mám z nich strach v týhle době COVIDí….

Autor Poetik, 26.12.2020
Přečteno 117x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, jenommarie, Psavec
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať ti to jde:)

26.12.2020 19:54:16 | jenommarie

Doba je zlá a proto je potřeba se k tomu občas nějak postavit :) obzvláště o Vánocích, když to jde být v klidu doma a užívat si toho, že se nemusíš nikam honit a vůbec se starat o své "okolí" :)

26.12.2020 22:35:43 | Poetik

Ano pokud to jde, určitě tento postoj si podržet a svojí sílu i energii si chránit. :)

27.12.2020 00:06:21 | jenommarie

Děkuji vynasnažím se o to, aby mi to vydrželo pokud možno , co nejdéle :)

27.12.2020 22:21:43 | Poetik

:)

28.12.2020 09:44:48 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí