13. komnata

13. komnata

Anotace: Opět jedna věc z archivu. Někdy není dobré procházet své podvědomí :-)

V temném smrti objetí
začíná se člověk smát.
To pociťuje dojetí.
City že chcete znát?

Troufáte si! Inu..,

Blázen potom panuje,
nad tím zbytkem masa.
Rozum jinde stanuje,
plete smyčku z lasa.

Láska? Ta je taky pryč!
Ubohá, malá kráska.
Lež, ta drží v ruce bič,
neváhá, tiše práská.

A má drahá zoufalost?
Hledíme si do očí..
A chtíč stále nemá dost,
kdy se tohle otočí?

Začínám se bát.

Touha podřimuje,.. asi.
Brzy nejspíše dodýchá.
A kdo si tady zas´ rve vlasy?
Jistě, je to přec má pýcha.

A kam jdeš ty, má Naděje?
Máš dost mých strašných frází?
Snad se nic moc neděje,
když humor s ní odchází.

Snaha pohřbena na dvoře.
Tam, kde tiše kloktá tůň.
Upřímnost lítá v oboře,
jako nespoutaný kůň.

Lenost nahradila zlost,
Víra leží někde dole.
A já už mám taky dost;
Milí čtenáři – ty vole!

Tohle jsme neměli dělat…
Autor Tomikk, 28.12.2020
Přečteno 162x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Imaginant, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí