Zmatené čáry

Zmatené čáry

Anotace: Zatracený pocit.. zatracené duše...

Už zase běhám
po páse žhavých uhlíků
ze smrtelnosti
z křiku střevlíků

Řekneš pojď
a já jdu
po každé záchranné větvi
jak břečťan se pnu

Řekneš dej mi ruku
a já ti ji dám
že hned zase sklouznu
to já nepoznám

co zachrání mě
ze spárů zmatených čar
než zbyde ze mě
jen ztracený duše cár...
Autor seed.misulka, 11.03.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi solidní,ale Střel ho...to nepředčilo...

11.03.2007 23:14:00 | Harr

Líbí se mi tam ten břečťan, ten se vážně povedl.:o)

11.03.2007 21:54:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí