Herci

Herci

Anotace: Opět z archivu - Všichni jsem herci svých rolí, jen je třeba si to přiznat...

Skrze prsty svět se dívá,
na blázny, snílky a šašky.
Život často cirkus bývá.
My jsme klauni této frašky.

Vím to - jsem přeci krví tvou!
Cítím co ty, tak proč se bát?
Herci si masky neberou,
v manéži my budeme stát!

A lidé budou pískat, řvát,
hřímat, co plíce dovolí.
My budeme se v duchu smát,
nás dva už to snad nebolí.

Ať si klopí oči dolů,
ti, které my tak bavíme.
Nejsme členy stáda volů;
jen zrcadla jim stavíme.

Máš svůj nos a dlouhé boty?
Když my vzplanem, tak hoříme.
Mezi lidmi, že jsou ploty?
To právě my je boříme.
Autor Tomikk, 30.12.2020
Přečteno 129x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková, Rozmarýna, Psavec, praetorian
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať bořit se daří neustále,
ty současné i ty vzniklé nenadále...
Moc hezké, Tomikku :)

03.01.2021 19:02:40 | Emily Říhová

Tleskám - moudrost, co sedne.

31.12.2020 01:16:08 | Z nitra

Paráda. Supertip. Nemám co dodat.

30.12.2020 22:54:14 | Rozmarýna

Máš za ST.

30.12.2020 18:32:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí