Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Básnička napsaná mému kamarádovi, mám ho moc ráda a nechci, aby se dál trápil. Ale je to jeho vlastní život a hlavně jeho city...

Prstem ji trpělivě kroužil v dlani.
Asi vykouzlit jí úsměv na rtech chtěl.
Ještě nepochopil proč jeho slečna mlčí?
Asi by se mnohem více snažit měl.

Jak blázen pokoušel se všechno vrátit.
Pochytal by vyhasnuté jiskry z jejich očí.
Jen aby nezachytil její tajný vzdech?
Dál hlava se mu z toho zaslepeně točí.

Ona chladně kreslí na zeď křídou křížky,
jeho marných bojů a jejích slavných vítězstí.
Hluboko klesla, však dívá se na něj z výšky.
Chlape, vzpamatuj se! Ona je tvým neštěstím.
Autor Severka, 11.03.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle znám moc dobře...pěkná básnička

11.03.2007 23:27:00 | jedam

Tak už jste to vyřešili?
Básnička krásná, jako vždy.

11.03.2007 20:56:00 | lidus

Pěkná. Tak tohle já znám a slibuju,že se polepším.

11.03.2007 20:52:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí