Poděkování.

Poděkování.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020-2021.

Poděkování.
Bez odkládání.

Letí a letí.
Slova hladí.

Vidí děti.
Je smyslem bytí.

Děkujeme za své žití.

Žádná kláda nepřekazí,
ani klacek nedokáží
vymazat víru v nás.

Kosmos. Dávnou báj.
Hezké slovo,
obejmi nás.

V přátelství se žije snáz.
I ta kočka mňoukne
a pak si něco zobne.

Pták sám od sebe neklobne.
Ani včela bez příčiny nebodne.

Tak ať máme dny plodné
a strop na nás nespadne.

Jenom ta venku bílá přikrývka,
ale ta si počká do zítřka.

Dopsala jsem.
Ať žije bílá zídka.

Lehčí jsem
a pokračuji poklusem.

Jak? Za nosem. Za nosem.
Omámená slovy jsem.

Přeji hezký den!
Pořád s vámi jsem.

Píši básně.
Dám do nich i sten.

Můj život plný změn.
Ať letí radost do vašich stěn!
Autor mkinka, 05.01.2021
Přečteno 143x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Dejvis, Amonasr, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí