Dva roky

Dva roky

tvoje vůně vrčí v nestálém rytmu
ohlodávám tvé drápy
utíkej
poběžím za tebou

sundáváš si klobouk
hned po něm tanga
já milenec samouk
odhazuji vajgla

chvilku se blahem tetelíš
zničehonic jsi pryč

praskla žárovka v koupelně
řekneš ustrašeně
a šup už se ke mně zase prdelíš

nečti zhasni
jdu spát
usni taky

tvoje vůně vrčí v nestálém rytmu
ohlodávám tvé drápy
utíkej
poběžím za tebou

kapky rosy na tvých ňadrech
plny vzteku z nevyspání
dva roky mě ráno budíš

a to mi připomíná
že se blíží další výročí
patos se vkrádá
pochybovač rovnou vkročí

tvoje vůně vrčí v nestálém rytmu
ohlodávám tvé drápy
utíkej
poběžím PŘED tebou
Autor OpilyJohn, 06.01.2021
Přečteno 102x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, Vivien, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je pěkné a živočišně napsaný běh.
Když je cílová páska
..je to sranda.:D *ST

06.01.2021 10:20:28 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí