Lehké je se vzdát...

Lehké je se vzdát...

Anotace: Ale když má člověk rád?

Jemný polibek na rty,
Stále přeji si ti dát,
Ale...
Obrátily se karty?
Měla bych se pochyb bát?

Když nevidím pokroky,
Těžko se mi věří,
Mám vysoké nároky?
Kdo ví, ten ať měří.

Má osudu Vendetto,
Jak lehké mohlo by být se tě teď vzdát...
Nesmím, nechci, nejde to,
Musela bych sama proti sobě stát.
Autor Amiradi, 14.01.2021
Přečteno 135x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Kubíno, Guldrun, Psavec, Roser, Rozmarýna, šerý, Majda, Elis1ě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí