O hviezdach na zemi

O hviezdach na zemi

Hviezdam vidieť do tváre
pretože sa ti klaňajú

tvojej prekrásnej jedinečnosti
ktorá z teba robí hviezdu
tu na zemi

až kým sa všetko neprevalí
a neodhalíš v škodoradostnom úsmeve
kusy dotrhanej lásky medzi zubami

predsa len
nasýtiť vagínu je jednoduchšie

je elastickejšia
ako srdce
a nepraskne žiaľom

nemôžeš však žiť iba v noci
a ráno vždy zvíťazí slnko

zlatými nožmi prerezáva dúhovky
ako žiletka zápestie zúfalca
aj keď ho občas počasie schová
oblakom do slipov

ale nebude to tak navždy

aj masky majú svoju životnosť
Autor Nervaque, 14.01.2021
Přečteno 131x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nad vagínou som takto nikdy nepremýšľala. Ale - jasne víťazí nad srdcom, ked to takto podáš :-D

26.09.2021 22:49:22 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí