Metallica (Nothing Else Matters)

Metallica (Nothing Else Matters)

To poupě jsi našel  tam,

kde já jej nikdy nehledám,

šedý démant bez lesku

sám

v mé mysli už dlouho mám.

 

Nevíš, že nikdy nevstává,

Nevíš, že nikdy neusíná,

Nevíš, že nikdy nerozkvétá

 

tak teď už to víš

 

a že váza na něj nečeká,

že voda ho nikdy nepolévá

že barva bude navždy ukrytá.

 

tak teď už vše víš...

 

Autor Skyrabeus, 16.01.2021
Přečteno 89x
Tipy 5
Poslední tipující: Guldrun, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná metalová básnička :o)

16.01.2021 22:41:36 | Z nitra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí