Luštěnina

Luštěnina

Proč
Proč zase?
 

Odešla jsi

sotva před půl hodinou
a mě mrazí
z pocitu, že nejsi mou
 
vlasy bez vůně
nehty bez barvy
 
chybí mi to
co nelze popsat

a přesto se o to snažím
 
Tvoje prostorové vyjádření
osobité až animální
hroší prdel, obří kozy
 
Vyluzování zvuků lůzy
krkání v lepším případě
 
Blokuješ vanu
špiníš umyvadlo
používáš můj ručník
 
jenže teď slyším venku dělníky 
kopat jámu
a věšet kyvadlo
 
Nikdo neremcá, že otvírám další
že ti to vlastně nevadí
ale pak mi v hlavě straší
 
tvoje pysky poté stydnou
vláha se ztrácí
 
(udržet lednici plnou
dá ale taky práci!)
 
Rád bych zase dostal čočku
odložím ten z piva břit
třeba se vrátíš z dolního patra
kams odešla jen uvařit

Proč
Proč zase
čočku?
Autor OpilyJohn, 17.01.2021
Přečteno 89x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Snacek, Skyrabeus, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí