Tady je Sandokanovo

Tady je Sandokanovo

 posledním ránem  
   řitit se z věžáku
   v tričku se Sandokanem.

 a večer
   rozjímat pod kaštany  
   s Hurvínkovými sestrami tam,
   kde Trautemberkovi nenalejou.
    
 a znovu a znovu olizovat flus  
   z vytlučenýho bankomatu
   v hladovém blues
   ubité Kvíčaly.

 a po přistání si nafackovat,
   a konat, jak to doktor vidí
   
 před ulehnutim vypít sklenici mléka s medem
   a zatancovat si kozáčka
   s černobílou televizí

Autor Skyrabeus, 17.01.2021
Přečteno 108x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sandokan má občas přezdívku můj kocour. Skáče na linku, skříň a lednici.

17.01.2021 14:27:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí