Ve firmě Nicorette

Ve firmě Nicorette

 
Ve firmě Nicorette
se vyrábí náplasti na pomoc s odvykáním kouřit
 
Před budovou firmy Nicorette
stojí hlouček kolegů a nad nimi se vznáší
obláčky cigaretového dýmu
 
Slunce se postupně vynořuje zpoza sídliště
Z nedaleké zastávky odjede autobus
Povyk školáků naráz utichne
Někde někdo okřikne psa
Autor OpilyJohn, 25.01.2021
Přečteno 112x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Vivien, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D absurdity všedna ..dobře zachyceno.

26.01.2021 12:26:17 | jenommarie

No napadlo mě úplně stejně, momentka, co se chvilku vleče, než zas..

25.01.2021 23:09:06 | Vivien

Momentka s paradoxem , výborný

25.01.2021 09:29:16 | Clown

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí