*-*Ježkovic voči!

*-*Ježkovic voči!

Anotace: *~~*~~*

*****************

*~~*~~*
V koupelně na vaně
sedí dva Diblíci
každý je schovaný
v koupací čepici.
Potom se postaví
a hop,hop
do vany si skočí
voda tam však není.
Ježkovic voči!
Tak se tam prochází
a něco hledají
na sucho ve vaně
naštvaně koukají.
Pusťte nám vodu
třeba i studenou
nám ještě neloupe
jako vám v kolenou.
Vana plná vody
ta je pro nás nutná
i s pěnou nám moc chutná.

Vy nevíte jak vypadá
malý Diblík z koupelny?
Hlavičku má jako každý
a občas je "střelený".
Někdy nosí ploutve
jindy skafandr
když se pustí ti Diblíci
do potrubí na vandr.
Ale… dlouho je to nebaví
v potrubí je „bléééééé“
to se rychle otočí
a zpátky?
To Diblíkům do vany
pěkně rychle jde.

~~~*~~~*~~~

*******************

Autor Květka Š., 25.01.2021
Přečteno 104x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, jenommarie, Marten, mkinka, Akrij8
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško... úsměv vyloudila, děkuji :)

30.01.2021 23:22:08 | Emily Říhová

Zase roztomilá a milá **:) *ST
úsměv mi Květuško naladila

26.01.2021 19:49:45 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí