Nákupní seznam

Nákupní seznam

 
nákupní seznam 
na neděli
 
magneťák ne
písničky už nejsou v módě
 
závěsy už máme
zatažený
a ten úzkej proužek světla
co sem proniká
nestojí za nákup 
slunečních brejlí
 
místo nože
máme rovnou kudlu v pochvě
z pravý srnčí kůže
 
a co mastičku
na suchý ruce
a co mastičku
na smutný srdce?
 
kup pečivo vrať basu
 
ňáký pivo 
a zubní pastu
 
pro morče balíček granulí
snad se aspoň někdo
večer přitulí
 
hlavně nezapomeň tenhle nákupní seznam
cestou natankuj
a jestli se mi vrátíš
blízko vchodu zaparkuj
 
a eidam
jestli můžeš
ještě pár propisovacích tužek
 
a tekutý mejdlo
jako dekoraci
na naše špinavý umejvadlo
 
sama nejlíp víš kam šáhnout
a přines účet
ať se můžem šábnout
Autor OpilyJohn, 27.01.2021
Přečteno 141x
Tipy 10
Poslední tipující: horečka., Kaj, Psavec, Isla, Vivien, jenommarie, Amonasr, šerý, mkinka, rybka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi písničku , řidič těžký život má...

27.01.2021 22:58:41 | Isla

Realita ze života.

27.01.2021 19:50:03 | Vivien

Někdy s láskou pragmticky... vlastně vždycky.

27.01.2021 17:26:27 | šerý

kdepak, útratu vždy hradí muž

27.01.2021 16:44:12 | rybka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí