Politovánínehodný

Politovánínehodný

Anotace: ...řadit nižší rychlost

 

Láska říznutá pohrdáním

   Rve se

   o každý kout

srdcem marod, se hodím

...stejně nikam se neschovám

 

Krev z rány vytéká

   už plní koryta

   povodněmi

zpátky utíká

břeh

 

Až příště jiskření očí

       bude se zdráhat

              utopíme pláč

                      a za zády necháme smích

litovat věci příští

 

 

 

Autor ricda, 28.01.2021
Přečteno 121x
Tipy 3
Poslední tipující: Dája K, Guldrun, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí