Čas

Čas

Anotace: momentovka...ticho je relativní...

Po bouři mělo by snad nastat ticho zas?
Paprsky v kalužinách se jen hluchým smály,
dobře známé melodie totiž v dálavách si hrály,
to na srdcích lidem vyhrával si čas...
Autor Severka, 12.03.2007
Přečteno 327x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí