AŽ NAPADNE ČERVENÝ SNÍH

AŽ NAPADNE ČERVENÝ SNÍH

Anotace: ...

 

až napadne červený sníh

budou zimy rudé

 

v lidech takový úkaz

vyvolá potlačený vztek

žádné zimní radovánky

rudo před očima a hněv

 

z okapů rampouchy

jako nože od krve

budou evokovat smrt

 

v černých brýlích

bude se jevit

vše spíše v odstínu bordó

 

pak se oteplí

krev odteče

 

a pak už bude zase dobře

Autor Šimon Sáva, 29.01.2021
Přečteno 106x
Tipy 7
Poslední tipující: gallatea, jenommarie, Rozmarýna, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brrr, to bude riadne hnusná zima

03.10.2021 11:00:30 | gallatea

Už aby bylo;)

30.01.2021 16:52:08 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí