*-*Co asi dál?

*-*Co asi dál?

Anotace: ***---***---***

****************

~~~~~~~~~
Jak malé
hvězdy z nebe
padají vločky na mne
i na tebe
na zemi
jen chvíli vydrží.
Už tam zase nejsou.
Proč se nedrží?

I ve tvých vlasech
se třpytí jako hvězdičky
škoda že se rozpustí
za chvíli jsou z nich perličky.
Ty vločky jsou šťastné
v zimě jsou krásné
a já...na paprsek měsíce
jak na stříbrnou nitku je navléknu
ono to nejde,toho se neleknu.

A zas letí,jedna,druhá a víc
a dál? Co asi dál?
….nikde…nic…

~~~~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 30.01.2021
Přečteno 155x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Protos1182, Iva Husárková, Psavec, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a přece jen něco, tu jakoby padla z nebe nová básnička :-)

31.01.2021 21:37:06 | Clown

Roztají a tak krásné byly..na chvíli malou nás potěšily *ST:)
Pěkné dny a posílám pozdravení Květuško *

30.01.2021 20:45:53 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí