Sen

Sen

Sen - 
vidět dvojmo
i to žít 
i když se někdy ráno budíš
a všechno to jde pozpátku
od duše ke spánkům
jako když z ohně leze kouř
 
protože jindy bys to dvojí vidění 
zase vyměnil za jedny oči
který vidí všechny ty na tebe křivící se ústa 
který zčervenávaj od srdeční nenávisti 
nebo který vidí jak mizí otec v dálce
protože tě od lásky dělí skutečnost
že každý chce žít lásku v utopených slzách
co už dávno spadly na zem
 
Sen - 
vidět dvojmo a nebát se
že když zavřeš oči 
bude to táž skutečnost 
jen co je zase otevřeš
Autor Náladový básník, 02.02.2021
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Vivien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí