U Vildy

U Vildy

 

Vítěz už dávno doslavil.

Skrze skleněný konferenční stolek prosvítá
mezi olympijskými kruhy od pivních lahví
stará turnajová tabulka.
 
Šrafování   Vilda         Véna         Jiří
Vilda         Šrafování Debakl     Debakl
Véna         Debakl     Šrafování Debakl
Jiří            Debakl     Debakl     Šrafování.
 
Playstation jako obrazový spořič
vědomí
Co jiného taky doma zkonzumovat k pivu
než 
"Dáme aspoň fifu?"
Autor OpilyJohn, 03.02.2021
Přečteno 122x
Tipy 1
Poslední tipující: Kaj
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To není moc optimistické, hlavně ta tabulka

04.02.2021 14:50:26 | Kaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí