Atletické okamžiky

Atletické okamžiky

kdo skočí dál?
kdo skočí z větší vejšky?
kdo močí dál?
kdo má doma chytřejší hejsky?
 
nabij startovní pistoli
klekni do bloků
pak se jedním výstřelem
všech zbav
 
prásk
 
siluety na tribuně
zajímají víc jejich hranolky
než tvůj výkon
 
laťka je moc vysoko
až skočíš
hodíš se do latě
 
(poslední krok směrem vpřed)
 
až v cílové rovině
                     
                    zjistíš
 
že jsi v tom nevinně
 
Autor OpilyJohn, 05.02.2021
Přečteno 115x
Tipy 5
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí