Vzpomínám

Vzpomínám

Ohlížím se zpět

vplouvám do vzpomínek

dávno zapomenutých

 

nechávám se nést

jejich barvou, jejich vůní, jejich životem

 

ohlížím se zpět

tam, kde jsi jeste nebyl ty

a já nebyla ta, co jsem dnes

 

ohlížím se zpět

s hlavou v oblacích a nohama pevně na zemi

 

kráčím dál deštěm i sluncem

vzpomínám

 

jaké to bylo

kam mě život zavedl

a s kým se moje cesty setkali

 

vzpomínám

 

 

Autor Daniela, 06.02.2021
Přečteno 160x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Bartika, V.N.Losinský, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí