Co kdyby

Co kdyby

Anotace: ...

 

 

 

dokonalá chvíle
hledám odpovědi
nikde nikdo
nikde
ani ti co vědí

kdyby byli
možná chvíli
kdyby stáli
snad se smáli
nebo aspoň slůvko, větu
stihli

   ..do odletu

to potom prázdno
ztichla chvíle
zamrzlá kapka v letoví
zvětšený obraz
klame těla
nepoví

a dejme tomu
zase jednou
pospolu domů po krocích
za okny
ve stínech

slyšet smích

 

 

Autor poeta, 06.02.2021
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Akrij8, Amonasr, jenommarie, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pospolu ... Z.

06.02.2021 22:42:56 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí