Na okraji lesa

Na okraji lesa

 
Šel z hlubin
 
Skrz poslední probranou řadu
stromů
koukal na paneláky
blíž nešel Netrouf si
komíny města se smály
totemy zkázy vtlačený do srdce
mezi sídliště dechů a neznatelných tepů
a zabitý vděčný lidi
 
Vrátil se do
osobní
mazlivé tmy
 
chřtánu samoty
závětří rokle
Autor OpilyJohn, 08.02.2021
Přečteno 121x
Tipy 7
Poslední tipující: kudlankaW, mkinka, Isla, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím Tvým veršům...ST..

18.02.2021 22:27:48 | Jaruška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí