Vozíček jede.

Vozíček jede.

Anotace: Ze sbírky Pro vozíčkáře 2021.Milí, zlatí vozíčkáři pozdrav můj, ať vryje se do vašich tváři. Píši, ať se vám daří. I když je mrazivý den v kalendáři.

Vozíček jede.
Su ra ri. Su ra ra.

Kočička svetr párala.
Tralala. Tralala.

Vozíček vede.
Su ra ri. Su ra ra.

Kočička si mozek větrala.
Su ra ri. Su ra ra.

Vozíček jede. Jede.
Kočička se směje.

Hladí vozíček,
ať je, kde je.

Su ra ri. Su ra ra.
Mkiška se usmála.

A pacičkou mávala.
Su ra ri. Su ra ra.
Ať kolečka mluví tralala.
Autor mkinka, 08.02.2021
Přečteno 165x
Tipy 5
Poslední tipující: Básník Karel, někdojiný, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí