Stín

Stín

Anotace: Náš vztah není ideální, ale co na světě je? Snad k sobě ještě najdeme cestu. Doufám, že pokud čteš tyto řádky, rozumíš jim a víš, že jsou souzené tobě.

Chci se nadechnou, nejde to.
Běžím za tebou, ale nestíhám
tvé neúprosné měnící se tempo,
klus pomalu měnící se v cval.

Natahuju se rukou abych zachytila
cíp tvé staré mikiny, která na tobě visí,
ani nevíš, jak moc bych jí být chtěla,
nebýt jen tvůj slabý, občas mizící stín.

Neutíkej ať tě můžu chytit za ruku
a říct ti, vše co je nevyřčeno - zatím,
když budeš potřebovat, budu tu
pomocná ruka, která tě vždy chytí.

Sice jsi předemnou, i tak to nevzdavám,
i když už ztrácím dech, stále běžím dál.
Autor AngelLia31, 11.02.2021
Přečteno 144x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Rozmarýna, přema, mkinka, Frr, Vydima27
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není ideální a je to vidět i v textu.

11.02.2021 23:42:51 | zoufalec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí