Dobrý den

Dobrý den

Anotace: Tyhle dny miluju

Zas horizont ven slunce pouští,
naděje vylévá se do kraje.
Ten obraz smutek nepřipouští,
led smutku zvolna roztaje.

Kal v řece na dno sedá,
tok času křišťálový zdá se být.
Jdu s kytkou domů i když není středa,
když nevyjde to, tak aspoň políbit.

Dnes mě nic netrápí jdu s úsměvem,
něco snad vyjde, něco ne.
Okouzlen jsem tím světla výjevem,
s prostoduchostí vše je dojemné.

Možná jsem blázen aspoň dnes,
dnes jenom oddávám se kráse.
Marné je zkoušet na nervy mi lézt,
pohlcen jsem ve vlastní spáse.
Autor petrzal, 12.02.2021
Přečteno 143x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Psavec, Vivien, Květka Š., Isla, Majda, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, oddávat se kráse, to je vždy prima, jde radost z tvých veršů

13.02.2021 11:48:54 | Vivien

Nechat si nové křídla :)

12.02.2021 10:34:26 | Isla

Kytka vždy potěší;) Pěkný den TI přeji *ST

12.02.2021 09:31:39 | jenommarie

Děkuji ;-)

12.02.2021 14:13:30 | petrzal

;)

12.02.2021 16:51:50 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí