Čajová

Čajová

Anotace: ***

Rozpustím tě bez váhání
Ve svém ranním erlgreji
Pak se těm tvým avantýrám
Zplna hrdla zasměji

Nebyli jsme a nebudem
V roztrhané košili
A včera nám toho pána
Z Koločavy zabili

Bez ořechů není lásky
To už taky doufám víš
Na to, abys chytil duhu
Budeš muset kousek blíž
Autor Jenne, 12.03.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro starýho čajovníka pohlazení na duši.

14.03.2007 16:37:00 | Memories

zajimavé, poutavé skvělé!!!

12.03.2007 19:17:00 | ejwo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí