Ona

Ona

Změnilas mi život víš,
díky Tobě hezké znám.
Moje slzy nejsou hřích
na Tebe se usmívám.

Dala jsi mi poznat krásu
spoustu něhy, Ty to víš.
Pro Tebe bych dokázat chtěl
nejsem koule na ní kříž.

Křída mému srdci dalas
otevřela dokořán.
Díky Tobě někde uvnitř
necíťím se vůbec sám.

Slzy tečou, rád Tě mám
víc než kdy sám sebe.
Ty jsi pro mé jako slunce
krásné modré nebe.


~vím, ze jsem cvok,uznávám~
~upřímně to povídám ~
~Třeba mě i klidně zatrať~
~Co mám uvnitř vím jen sám ~
Autor Protos1182, 13.02.2021
Přečteno 134x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to jsem ráda, že mě miluješ

13.02.2021 15:53:33 | rybka

Ta co jí to všechno patří o tom treba taky vi. A kdo jsi ty rybko milá, třeba někdo napoví...

13.02.2021 17:52:24 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí