"U-Země-ní"

"U-Země-ní"

Anotace: .

.
Blíží se den starých stromů
šeptajících větví které ví
dům od domu pokácen
a s ptáky v srdci
jak ti šumí vodopády
odcházejí vládci
a ty jsi stále tady

Co s knihami?
Nestačily zestárnout
zůstaly nedočteny
Nedotčeny
Dostal jsem se ven
a málem z pout
pár nás tu zbylo
před zdí
sami

Když vidíš milion aut
pro dvě parkovací místa
a většina prezidentů je out
zřím tě tam kde jsi stál
rozpačitě čekal polibek

Já řekla Ne.
.
.
Autor Now, 15.02.2021
Přečteno 224x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, horečka., blues, piťura, Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

14.03.2021 19:55:38 | Now

to je poezie
ST
:-)

15.02.2021 13:59:48 | piťura

Byl poctěn. :)

16.02.2021 08:53:44 | Now

A propo, ta Země toho nakecá než řekne ne..

17.02.2021 07:09:19 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí