*-*Ty krásné loutky

*-*Ty krásné loutky

Anotace: ~~~~~~loutky~~~~~~

*******************

Kašpárek rolničkou zacinkal
a každý hercům zatleskal

Ty krásné loutky
loutkářem malované
milé marionety
v divadle bylo vyprodané
o samotě nikdy nehrají
to loutkoherci
jim život vdechují.
Račte se posadit
herci čekají
smutno na jevišti nikdy nemají,
dřevění herci začínají hrát
dobro vždy zvítězí
nemusíte se ničeho bát.
A jako dík prosím zatleskat.
Opona končí představení
i dřevění herci jsou unavení
pak na háčku visí
o dřevěném životě sní si.

Už se usmíváte?
Marionety,loutky,maňásci
to pimprlové divadlo na štaci
kde všechno vždy dobře dopadlo.
Miluji loutkové divadlo.

~~~~~~~~~~~~

********************

Autor Květka Š., 18.02.2021
Přečteno 119x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám... :)
Krásný den, Květuško (*)

03.03.2021 11:35:17 | Emily Říhová

Mám je ráda *ST ;)
Pěkný den Květuško.

19.02.2021 16:43:53 | jenommarie

Kašpárek posílá ST.

18.02.2021 22:24:20 | Psavec

Ráda jsem četla.

18.02.2021 18:03:42 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí