Stále ji viděl

Stále ji viděl

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Bože jim dej......

chtěl se ptát
nakonec jen ticho
bylo odpovědí

na zítřek
připrav si roubík
a nebudeš se muset ptát
........ani čekat

chtěl se alespoň podívat
oknem na rodící se ráno
ale stále byla tma
a obloha bez hvězd
nedávala žádnou naději
na pohled

Pak zaslechl čísi hlas
zpíval starou baladu
slova jen ztěží vnímal
ale melodie mu běžela hlavou
jako utržený kus filmu

Vzpomenul na knihu
chtělo se mu k ní vrátit
a číst o Santiagovi
i o poušti
a o té zvláštní pouštní dívce
.............marně
její jméno mu zmizelo z paměti
ale stále ji viděl
jak stoji u studny...
Autor Těšínský, 12.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stojíš a vnímáš čas
že.zastavil se..neutíká
i hodiny se zastavily
vnímáš..vůni tvar
a pohyb řas..
své duše..pouštní víly..

18.03.2007 20:50:00 | Nút

:-))

13.03.2007 13:21:00 | whiolet

...štěstí života záleží na druhu myšlenek...to co jsi napsal, je velká krása...

13.03.2007 10:56:00 | Lota

Je tak - snové, melancholické, trocha smutku, trocha nostalgie...

13.03.2007 08:17:00 | G.P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí