Při tobě

Při tobě

Jak prsty do medu,
já tvého je těla nořím.
Být chladným nesvedu,
sáhni na mě - hořím.

Chuť jara se lepí,
na těla touhou zmámená.
Rozumem lidé bývaj slepí,
zamilovat se Procitnout znamená.

Jak břečťan smutný strom,
omotávám ně sítí něžností.
Mé city k tobě jsou axiom,
srdce vždy rádo tě pohostí.

Ochutnám nektar tvého pohledu,
nejsladší z mých závislostí.
Mámení za nímž pojedu,
vstříc k podlehnutí náchylnosti.

Poslechnu rád si blues tvých pohybů,
když opětuješ mou neklidnou mysl.
Pod vlivem tvého dechu poryvů,
mi všechno náhle dává smysl.
Autor petrzal, 02.03.2021
Přečteno 210x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, šerý, Květka Š., jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zralá milostná poezie není co dodat

02.03.2021 12:30:29 | Clown

Děkuji

03.03.2021 09:39:07 | petrzal

Ráda jsem četla.

02.03.2021 12:14:40 | mkinka

Děkuji ti

03.03.2021 09:39:25 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí