KOČKY NA PARAPETECH

KOČKY NA PARAPETECH

Anotace: ...

 

 

kočky na parapetech

si malují oční linky

vrní a mají

hloupé připomínky

 

padají z oken

po hlavách dolů

zastaví se

o hranu stolu

 

ta malá s bílou tlapkou

ta mi padla do oka

netuší že stala se

vrcholným obdobím baroka

 

pořád hledám tu pravou

vztekle jí kroutím hlavou

a pokud mě švihne ocasem

pořád mám kudlu za pasem

Autor Šimon Sáva, 03.03.2021
Přečteno 94x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Hanuš, Psavec, jenommarie, cestadolesa, petrzal, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super styl..alternativní i hravý

10.03.2021 12:28:11 | Hanuš

Kočičí hry :))

03.03.2021 17:41:47 | jenommarie

Básnička, co má šmrnc a švih. Zvedla mi koutky úst

03.03.2021 15:10:21 | cestadolesa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí