Velebím Amora

Velebím Amora

Anotace: Snad nebude nadýmat

Hrnouc radostně ametysty,
chorály opěvován
velebím Amora.
Kdos ambro ševelící evangelia?
Onana propustili, estragon čpí,
elév-novic átriem klopotá.
Latríny osrané,
bajonety
a sám Adonisem,
sám MILOVÁN
a ženu Eurydiku nemaje alejemi cypřišů,
idiot,blouzním,
urván ledovou krou Antarktidy
Autor Šiva, 04.03.2021
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Čottomatte, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

probuzen chtíčem-hážu si s varletem jak s nafukovacím míčem...

04.03.2021 13:58:33 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí