Takový

Takový

Anotace: prima den

To byl zase dneska den
já se tak snažila a přesto
nikomu nevyhověla jsem.
Dovolila jsem si něco chtít,
prozradila jsem tajemství
o tom,co se bude dít,já bláhová
se na něco ptala,když se to nehodí,
no,to se někdy stává.
Popudila jsem tři členy mé rodiny
hoď po mě kamenem,kdož jsi bez viny.
Já omlouvám se a to moc,příště,mě
můžete všichni líbat...dobrou noc!
Autor takova, 22.03.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí